BESTIL ApS

Download formular her >BESTIL SELSKAB APS

 

ApS (kontantstiftelse) SALÆR MOMS STATSGEBYR TOTAL
  Læs om ApS (50.000) 2.000 500 670 3.170

Bestilling af 2 ApS på en gang? Ring til os på 7020 1720. Vi kan give dig en god samlet pris og en nem bestillingsmåde. Du er også velkommen til et gratis møde hos os, hvor vi kan gennemgå den selskabskonstruktion der ønskes. Skal holdingselskabet 100 % eje driftsselskabet kan du med fordel anvende dette skema > BESTIL SELSKABER HOLDING OG DRIFTSSELSKAB

Ved indskud af andre værdier end kontanter (apportindskud) kan der indskydes en bestående virksomhed, maskiner, patenter m.m. Ved indskud af aktiver, bestående virksomhed eller anpartsombytning, skal vi modtage en vurderingsberetning og åbningbalance for at gennemføre stiftelsen. Vores revisionsforbindelser er naturligvis behjælpelige hermed, såfremt du ikke har allieret dig med en revisor endnu. Læs mere her om indskud i værdier.

Alle de oplysninger du fremsender via bestillingen sker via en sikker SSL-forbindelse. Hav billedeID og sygesikringsbevis klar for samtlige de personer, der indtræder i selskabet. Dette gælder ledelse såvel som kapitalejere. Hvis du som privatperson bestiller et selskab på vegne andre skal du legitimere dig.

Skalberg Selskaber ApS er naturligvis registreret i HVL-registret således som Erhvervsstyrelsen kræver.

Selskabskapitalens indbetaling skal ske til vores advokatforbindelse

Advokatfirma NORDIA
Østergade 16
1100 København K

Overførsel af selskabets kapital kan ske til klientkonto når du har modtaget referencenummer pr. mail.

SPARNORD/KLIENTKONTO
Reg. nr. 9385 kontonr. 4586676569

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, der kan løfte mange opgaver og udfordringer i din virksomhed.