MISSION

Jeg har specialiseret mig i etablering af selskaber og ændringer i bestående selskaber. Gennem mit virke i 22 år i advokatbranchen, har jeg forestået nystiftelser af tusindvis af selskaber for advokater, revisorer, private og virksomheder i hele landet. Det har givet et solidt grundlag af erfaring og viden, som flittigt deles med mine kunder og samarbejdspartnere.

I det daglige samarbejder jeg med advokat og revisor for at opnå de bedst mulige rammer for mine kunder, når de får etableret sig i selskabsform.

Nystiftelser danner ikke mit forretningsgrundlag alene, jeg varetager også vedligeholdelse og opfølgning på større selskabsporteføljer for revisionsfirmaer. Dette frigører tid til mere rådgivning og mindre administration for revisorerne.

Virksomhedsejernes engagement og drive er min inspiration og motivation i mit daglige virke. Mit forretningsmæssige privilegium er, at give kunderne en god oplevelse, udveksle viden og danne dynamiske netværk på tværs af brancher. Den gensidige forretning, der opstår er min målsætning.

Jeg har et omfattende netværk, der besidder den samme gode forretningsmæssige indstilling til og forståelse for kunder, produkter og services. Endvidere deltager jeg aktivt i erhvervsnetværk og som vejleder i iværksættermiljøer.

Skalberg Selskaber ApS

– kom i godt selskab

 

Mit favoritcitat er:

“The path to success is to take massive, determined action”
– 
Anthony Robbins

Kristina Skalberg

Advisory Board medlem: Scandinavian Doctors ApS

Baggrund:

1993-1999 Advokatfirma Stakemann, advokatsekretær
1999-2009 Advokat Victor Christoffersen, Afdelingschef
2009-2011 Nemreg.dk , Afdelingschef
2011-2013 Svejgaard Galst Qwist Advokataktieselskab, Afdelingsleder