Ved forsat brug af siden er du indforstået med vores privatlivspolitik - læs mere her.

advokat Angantyr Lauberg Nielsen
Indehaver (Offline)

Venligst tryk på pilen hvis du ønsker at komme i dialog med os.

Vi er i øjeblikket ikke online. Venligst efterlad os din besked og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

SKALBERG SELSKABER | NYHEDSARKIV

<< Gå tilbage

Din iværksætterhistorie - vil du være med

2018-05-16 11:32:44 | Kategori: Diverse nyheder | Tags: Iværksættere | Erhvervsliv | Iværksætterhistorier

Bag enhver virksomhedsstart er en historie – vil du dele din historie?

Fra ide > til handling > til virksomhed. The path to succes is to take massive determined action – Anthony Robbins Kunne du tænke dig at dele dine erfaringer og oplevelser med opstart af virksomhed med andre? Hvad fik dig til at tage den endelige beslutning om at starte selv og hvilke erfaringer og udfordringer, gode som dårlige, mødte du på din vej.

Inspiration, ide, mod, kommunikation og netværk er altafgørende ingredienser for det afsæt du skabte da du startede ud og altid fremadrettet de grundelementer, der danner rammerne for din videre succes.

Det er en god øvelse at omsætte sine erfaringer og oplevelser til en historie, hvor man henvender sig til at modtageren der overvejer at starte selv, til mennesker, der har haft virksomhed i mange år og ikke mindst alle dem der bliver inspireret til at starte selv. I læserne gemmer der sig måske en fremtidig kunde eller en rigtig god ny forbindelse.

Alle kan lære af hinanden. Iværksættere er nysgerrige, vidensøgende og netværker som aldrig før. Denne portal er naturligvis gratis, den eneste omkostning du har er din tid. Tid til at skrive kort om din ide, dit produkt, dit speciale, men husk – det er din vej fra tanker til handling, der fortæller mest til de ivrige læsere. Det er det der gør dig unik og får andre til at huske din historie og dermed din virksomhed! Hvis læseren vil vide mere, kan de besøge din hjemmeside, der linkes direkte til.

I januar 2015 begynder vi at publicere de indsendte historier her på hjemmesiden I december 2015 udvælger vi den bedst fortalte iværksætterhistorie. Vi afholder et arrangement, hvor vinderen vil få overrakt en præmie og få mulighed for at fortælle om sin virksomhed til deltagerne.

Send os din historie på info@skalbergselskaber.dk.

Kommentarer: